top of page

N'EXT NURTURE

De innerlijke mens - voeding tot nadenken

Next_navigatie_nieuw_9.png
Over Nurture

Hoe gaan we de toekomst in als mens en als mensheid. Hoe ziet onze voedselproductie eruit in 2030 en waar zit de ontwikkeling in onszelf. Kan technologie ons bijstaan om gezond te blijven in lichaam en geest? Bewegen wij ons door een nieuwe stroom vrouwelijke energie en komen we daardoor meer in balans?

Talks / Q&A

Nurture in the Future Talk.

Spraakmakende talks met kok en futuretarian Jasper Udink ten Cate, Tim Elfring van Phood Farm en Mireille Geijsen en een nagesprek met Judith Baehner van Het Groenlab over voeding voor lichaam en geest. 

Jasper Udink ten Cate - Creative Chef Studio en Futuretarian 

 

Kunstenaar en kok Jasper Udink ten Cate maakt samen met zijn team van ‘Creative Chef Studio’ belevingen rond zijn kunst, objecten en verhalen, vaak in relatie tot eten. Zijn experimentele recepten bestaan uit biotechnologie, natuurkunde, codering, muziek, filosofie, product ontwerp, biodiversiteit, mode, grafische ontwerpen, schilderen en eigenlijke alles waar je van droomt. De gerechten die zij opdienen worden geserveerd in een tijd en ruimte van creativiteit. Vanuit deze vrije associaties en gedachten en zijn kijk op de toekomstige wereld maakt hij zijn verhaal. 

Tim Elfring

Samen partner Sabine Feron introduceert Tim de nieuwe 'Phood Standaard'. De nieuwe norm in de voedingsindustrie waarbij lokaal verbouwde, voedzame en gezonde voeding de norm is. 

 

Tim is mede-oprichter van Phood Kitchen en Phood Farm. Beiden zijn ontstaan uit de passie voor gezonde voeding en de liefde voor de natuur, Phood Kitchen is een 'aquaponic' restaurant waar ze gerechten serveren die veelal zelf opgekweekt zijn in de Phood Farm. 

 

Na zijn Bachelor en Master bedrijfskunde studeerde Tim Tai Chi in het Verenigd Koninkrijk, waar hij enorm veel leerde over persoonlijke ontwikkeling en hoe je verantwoordelijkheid kunt nemen voor je eigen gemoedstoestand, gebaseerd op principes uit de natuur. Een goede balans is hier net als bij voeding van groot belang. In Phood Kitchen en Phood Farm komen deze twee ook in een natuurlijke balans samen.

 

Mireille Geijsen - I-DID

 

Combineert ondernemerschap, visie op design en een sterk zakelijk netwerk met doorzettingsvermogen, idealisme en een rotsvaste overtuiging dat het anders kan en anders moet. Ruim 20 jaar werkt Mireille vanuit haar eigen bedrijf als grafisch ontwerper. In 2009 richt zij i-did op en wil ze met het produceren van viltproducten bijdragen aan een sociale en circulaire samenleving.

Judith Baehner - Het Groenlab

Re-Love, Re-connect, Re-act and Re-educate with Nature

Judith Baehner, plant-architect, concept maker, plantengoeroe, styliste, auteur, plantendichter, ontwerper en docent is oprichter van Het Groenlab waar ze haar passie voor groen deelt. Ze combineert haar ervaring in de groensector en als stylist met haar fascinatie voor planten om een inspirerende en inventieve groene omgeving te creëren. Dit zie je terug in het persoonlijke en stijlvolle karakter van haar beplantingen, ontwerpen, boeken, en lezingen.

"Het Groenlab is een plek waar we experimenteren en waar we ons laten inspireren door groen. Wij geloven dat een groenere wereld met groene steden heel belangrijk is voor de toekomst en dat begint bij de liefde voor en het contact met de natuur".

ANDERE TALKS

Next_navigatie_nieuw_7.png

N'EXT CULTURE

11:00 – 20:00 N'EXT

Wiersedreef 1, 3433 ZT Nieuwegein, Nederland

Mens en omgeving - trends en visie op de toekomst

Next_navigatie_nieuw_8.png

N'EXT NATURE

11:00 – 20:00 N'EXT

Wiersedreef 1, 3433 ZT Nieuwegein, Nederland

De kracht en veerkracht van de natuur

bottom of page