top of page

N'EXT CULTURE

Mens en omgeving - trends en visie op de toekomst

Next_navigatie_nieuw_7.png
Over Culture

N’EXT gelooft erin dat alles met elkaar is verbonden. Dit vraagt om een bewuste relatie tussen mens, architectuur, natuur, techniek en ruimte. Hoe kunnen we de hedendaagse technologie en circulair bouwen verbinden met de natuur. 

Talks / Q&A

Culture in the Future Talk.

 

Spraakmakende talks over de grote samenhang en natuurinclusief bouwen in de toekomst met Odette Ex van Ex Interiors, Robert Thiemann, hoofdredacteur FRAME en Marianna Angelini, Master Student Architectuur TU Delft. Nagesprek met Judith Baehner van Het Groenlab.

Odette Ex - Ex Interiors

 

Verbinding. Harmonie. Emotie. Spiritualiteit. Kunst. Creativiteit. Openheid. Schoonheid. Dit zijn trefwoorden die van toepassing zijn op Odette Ex. Sinds 1994 werkt Odette aan uiteenlopende interieuropdrachten voor bedrijven, zorginstellingen, onderwijsorganisaties, horecagelegenheden en winkels. In haar projecten is ze op zoek naar een interieur dat ademt en mensen raakt omdat ze naast het mentale, ook het emotionele en het spirituele aanraakt. Hoofd en hart zijn met elkaar verbonden, waarbij het hoofd sturing geeft en het hart richting. 

Robert Thiemann - hoofdredacteur FRAME

In 1997 heeft Robert Thiemann FRAME opgericht, een wereldwijd toonaangevend cross-mediaal platform voor ruimtelijke vormgeving.

Als bedenker en uitgever van honderden boeken en tijdschriftedities over interieurs, design en architectuur beschikt hij over state-of-the-art kennis over succesvol design en branding van ruimtes voor retail, horeca, werk en events. 
Robert is een gepassioneerd spreker over de toekomst van commerciële en publieke omgevingen en een empathische moderator met een scherpe, persoonlijke benadering.

Opgeleid als chemisch ingenieur leidt Robert Thiemann als directeur Frame Publishers, uitgever van onder meer Holistic Retail Design en de Powershop serie over retail excellence. Robert wil ruimtelijke vormgeving naar een hoger niveau tillen, omdat hij gelooft dat we daardoor beter werken en leven, zodat we ons gezonder en gelukkiger voelen. 

 

Marianna Angelini

Public Relations Manager at VIRTUe & Student Architectuur TU Delft

 

Presentatie:Transitie naar duurzame steden wereldwijd.

 

“VIRTUe is een studententeam van de TU Eindhoven gefocust op het toekomstbestendig maken van de bouwindustrie en het normaliseren van low-impact living.

Tijdens de Solar Decathlon Europe Challenge heeft het team de eervolle tweede plek bemachtigd en het podium gehaald op human-oriented interior design.”

Judith Baehner - Het Groenlab

Re-Love, Re-connect, Re-act and Re-educate with Nature

Judith Baehner, plant-architect, concept maker, plantengoeroe, styliste, auteur, plantendichter, ontwerper en docent is oprichter van Het Groenlab waar ze haar passie voor groen deelt. Ze combineert haar ervaring in de groensector en als stylist met haar fascinatie voor planten om een inspirerende en inventieve groene omgeving te creëren. Dit zie je terug in het persoonlijke en stijlvolle karakter van haar beplantingen, ontwerpen, boeken, en lezingen.

"Het Groenlab is een plek waar we experimenteren en waar we ons laten inspireren door groen. Wij geloven dat een groenere wereld met groene steden heel belangrijk is voor de toekomst en dat begint bij de liefde voor en het contact met de natuur".

 

ANDERE TALKS

Next_navigatie_nieuw_8.png

N'EXT NATURE

11:00 – 20:00 N'EXT

Wiersedreef 1, 3433 ZT Nieuwegein, Nederland

De kracht en veerkracht van de natuur

Next_navigatie_nieuw_9.png

N'EXT CULTURE

11:00 – 18:00 N'EXT

Wiersedreef 1, 3433 ZT Nieuwegein, Nederland

De innerlijke mens - voeding tot nadenken

bottom of page